Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történet

2011.12.28

Koizumi Risa és Otani Atsushi osztálytársak. Két teljesen átlagos fiatalról van szó, akik egy valamiben mégis kitűnnek a többiek közül. Risa lány létére ugyanis jó egy fejjel magasabb, mint amilyennek lennie kéne (megj.: a japán nők között nem sűrűn fordul elő, hogy valaki 170 cm magas legyen, szóval ezért olyan furcsa, hogy Risa az.), Atsushi pedig fiúként egy fejjel alacsonyabb a többi fiúhoz képest.

Risa és Atsushi állandóan vitatkoznak és cukkolják a másikat eltérő testméreteik miatt. Mind a ketten szeretnének végre egy barátot, illetve barátnőt, de magasságuk miatt sosem járnak szerencsével. Végül kötnek egy fogadást, amit az nyer, akinek előbb sikerül összejönni valakivel.

Ám a nagy versengés közepette Risa érzései kezdenek megváltozni Atsushi iránt, ami alaposan összezavarja a dolgokat. A két fiatal kapcsolata eddig sem volt egyszerűnek mondható, hát még ezután milyen lesz, főleg, hogy Atsushi tudomást szerez a lány megváltozott érzelmeiről...Az anime kimondottan humoros és ehhez igazodik a grafika is. A komolytalanabb jeleneteknél irtó vicces fejeket rajzoltak a szereplőknek. :) Egyébként a Lovely Complex először mangaként jelent meg. Összességébe egy jópofa, vidám sorozatról van szó. Aki szereti az ilyeneket, az feltétlenül nézze meg. :)

Terjedelem: 24 epizód.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.